Branca d’Interculturalitat del Centre d’Estudis Africans i Interculturals
Des de la branca d’Interculturalitat del CEAi, la perspectiva intercultural forma part de la nostra metodologia de treball: potenciem i generem equips culturalment híbrids, que integrin la diversitat cultural i de gènere des de la mateixa gènesi del projecte, la planificació de les accions a realitzar, les recerques a efectuar i les formacions a impartir.
L’equip del projecte és divers i nombrós, i es va generant en cada activitat fruit de la voluntat de col·laboració. Així, a Cartografia de Coneixements hi treballem:
- Personal del CEAi, especialitzat en antropologia i interculturalitat.
- Entitats/associacions/grups no formals de les comunitats migrades, que participen com a entitat associada en les recerques.
- Mediadors/es interculturals o sociosanitaris i Agents Comunitaris de Salut d’orígens culturals diversos, que actuen com a ponents de les diverses formacions.
- Persones de les comunitats migrades que participen dels grups focals, entrevistes, etc.
- Personal dels equips sanitaris, amb especial dedicació dels professionals involucrats en les Comissions de Salut Comunitària dels seus respectius centres.
- Serveis municipals especialitzats en l’àmbit d’interculturalitat i salut.
Entitats col·laboradores:
- Equip d’Atenció i Mediació Intercultural i Sociosanitària
- Associació Gitana del Bon Pastor
- Centre Islàmic Minhaj Ul Quran – Camí de la Pau (centres del Raval, Hospitalet i Badalona)
- Centre Islàmic Faizane e Medina
- Associació de Dones de Bangladesh a Catalunya
- Centre de Salut Internacional Drassanes – Vall d’Hebron
- Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (Associació Educativa Itaca) dels barris de Collblanc – la Torrassa d’Hospitalet de Llobregat
- Bona Voluntat en Acció
- Fundació Tot Raval

